Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Geamuri TERMOPAN Ferestre Termopan cu tamplarie PVC 1200 / 1200 mm
Poza Ferestre Termopan cu tamplarie PVC 20 / 120

Ferestre Termopan cu tamplarie PVC 1200 / 1200 mm

Cod produs:   004
Producator:     Rehau
Rehau
Rehau

Exteriorul unei clădiri influetează în mod semnificativ caracterul acesteia, atât optic si functional cât si energetic. Cu sistemele noastre din domeniul ferestrelor si al fatadelor aveti garantia unei mărci de calitate si obtineti produse, care vor constitui în mod individual o solutie pentru toate cerintele. De exemplu, sistemul unic de profile pentru fereastre GENEO®: cu acesta reduceti pierderile de energie la fereastră cu până la 76%, mentinând acelasi confort optim. Gama oferită este variată: de la sisteme pentru fereastre, fatade, usi glisante, usi de intrare, sere si terase, până la jaluzele, obloane si pervazuri interioare. Pe lângă solutiile de sistem inovatoare, vă sprijinim cu servicii de primă clasă în toate fazele, de la proiectare până la constructie.


Suna pentru oferta personalizata si masuratori
Gama de culori disponibila pentru tamplaria PVC Rehau

Individualitate extinsă pentru ferestre, uşi, elemente de rulouri exterioare şi obloane. Foliile decorative oferă posibilitatea de a creea note coloristice pentru ferestre şi uşi - la interior şi la exterior. Pentru aceasta vă stau la dispoziţie 40 variante de folii decorative imitaţie de lemn şi culori uni. Foliile decorative pot fi aplicate pe o parte sau pe ambele parţi ale profilelor, conform cerinţelor individuale


Citeste mai mult
GDPR Confidentialitate

Confidentialitate-GDPR


Citeste mai mult
Contact: 0741 052 758; 0763 795 092

Email: office@interventii-termopane.ro
Descriere Ferestre Termopan cu tamplarie PVC 1200 / 1200 mm

Serie de Rehau Ecosol [5 camere] / Alb - Alb
Profile:
Toc: 15530031801-Rama 64 Ecosol*
Cercevea: 15538101801-Canat Z 54 Ecosol*
Feronerie: Roto NT - Standard
Geam: Float+Low-e, 24.0 mm

Pretul afisat este valabil pentru profil PVC de culoare alba; geamul termopan se poate monta si pe profile PVC colorate. Va invitam sa consultati lista completa de culori disponibile pe linkul de mai jos.


Ferestrele se pot realiza cu deschidere pe partea stanga sau pe partea dreapta. Daca aveti nevoie de ferestre la alte dimensiuni asteptam un telefon sau email de la dvs.


Ferestrele termopane se pot livra si cu alt tip de geam, profil sau feronerie. In acest caz, preturile variaza in plus sau in minus; va rugam sa ne contactati pentru oferte personalizate.

 
Alte produse din categorie