Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home PLASE INSECTE Plase insecte
Poza Plase insecte

Plase insecte

Cod produs:   PI
Producator:     Rehau
Rehau
Rehau

Exteriorul unei clădiri influetează în mod semnificativ caracterul acesteia, atât optic si functional cât si energetic. Cu sistemele noastre din domeniul ferestrelor si al fatadelor aveti garantia unei mărci de calitate si obtineti produse, care vor constitui în mod individual o solutie pentru toate cerintele. De exemplu, sistemul unic de profile pentru fereastre GENEO®: cu acesta reduceti pierderile de energie la fereastră cu până la 76%, mentinând acelasi confort optim. Gama oferită este variată: de la sisteme pentru fereastre, fatade, usi glisante, usi de intrare, sere si terase, până la jaluzele, obloane si pervazuri interioare. Pe lângă solutiile de sistem inovatoare, vă sprijinim cu servicii de primă clasă în toate fazele, de la proiectare până la constructie.


Suna pentru oferta personalizata si masuratori
Gama de culori disponibila pentru tamplaria PVC Rehau

Individualitate extinsă pentru ferestre, uşi, elemente de rulouri exterioare şi obloane. Foliile decorative oferă posibilitatea de a creea note coloristice pentru ferestre şi uşi - la interior şi la exterior. Pentru aceasta vă stau la dispoziţie 40 variante de folii decorative imitaţie de lemn şi culori uni. Foliile decorative pot fi aplicate pe o parte sau pe ambele parţi ale profilelor, conform cerinţelor individuale


Citeste mai mult
GDPR Confidentialitate

Confidentialitate-GDPR


Citeste mai mult
Contact: 0741 052 758; 0763 795 092

Email: office@interventii-termopane.ro
Descriere Plase insecte

Dupa modul in care se realizeaza deschiderea-inchiderea, plasele anti-insecte pot fi impartite in trei categorii: tip rulou orizontale, tip rulou verticale si plase batante.

Plasele impotriva insectelor tip rulou cu actionate pe orizontala sunt recomandate pentru ferestre cu deschiderea de pana la 3000 mm latime, in timp ce intrarile sunt excelent protejate cu ajutorul plaselor batante.


Principalul atu al plaselor tip rulou cu actionare pe verticala este reprezentat de posibilitatea strangerii acestora pe timpul iernii sau ori de cate ori este necesar, fixarea realizandu-se cu opritori reglabili pe inaltime.