Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home USI DE GARAJ Usi de garaj sectionale
Poza Usi de garaj sectionale. Poza 3

Usi de garaj sectionale

Cod produs:   UGS
Producator:     Rehau
Rehau
Rehau

Exteriorul unei clădiri influetează în mod semnificativ caracterul acesteia, atât optic si functional cât si energetic. Cu sistemele noastre din domeniul ferestrelor si al fatadelor aveti garantia unei mărci de calitate si obtineti produse, care vor constitui în mod individual o solutie pentru toate cerintele. De exemplu, sistemul unic de profile pentru fereastre GENEO®: cu acesta reduceti pierderile de energie la fereastră cu până la 76%, mentinând acelasi confort optim. Gama oferită este variată: de la sisteme pentru fereastre, fatade, usi glisante, usi de intrare, sere si terase, până la jaluzele, obloane si pervazuri interioare. Pe lângă solutiile de sistem inovatoare, vă sprijinim cu servicii de primă clasă în toate fazele, de la proiectare până la constructie.


Suna pentru oferta personalizata si masuratori
Gama de culori disponibila pentru tamplaria PVC Rehau

Individualitate extinsă pentru ferestre, uşi, elemente de rulouri exterioare şi obloane. Foliile decorative oferă posibilitatea de a creea note coloristice pentru ferestre şi uşi - la interior şi la exterior. Pentru aceasta vă stau la dispoziţie 40 variante de folii decorative imitaţie de lemn şi culori uni. Foliile decorative pot fi aplicate pe o parte sau pe ambele parţi ale profilelor, conform cerinţelor individuale


Citeste mai mult
GDPR Confidentialitate

Confidentialitate-GDPR


Citeste mai mult
Contact: 0741 052 758; 0763 795 092

Email: office@interventii-termopane.ro
Descriere Usi de garaj sectionale

Usile de garaj sectionale se executa pe dimensiuni de comanda personalizate si se pozitioneaza direct in spatele golui astfel incat usa nu micsoreaza in nici un fel dimensiunile utile ale acestuia. Ghidajele usi de garaj se monteaza pe stalpii laterali iar sistemul de arcuri se pozitioneaza pe grinda superioara.

SOLUTIE IDEALA PENTRU GARAJELE IZOLATE TERMI

Usile de garaj sectionale sunt formate din panouri de otel cu grosimea de 40 mm umplute sub presiune cu spuma poliuretanica neiflamabila. Usile prezinta chedere duble pe toate celepatru directii rezultand o izolare perfecta Coeficient de izolare termica: 0.49w/mp*k
 
COMPONENTE REZISTENTE SI DURABILE CE RESPECTA TOATE NORMELE DE SIGURANTA

Toate componentele metalice sunt realizate din otel galvanizat si sunt de calitate superioara asigurand o functionare sigura si de lunga durata.Usile sunt dotate standard cu sisteme de protectie contra ruperii arcului si sufelor. Rolele de culisare sunt din teflon asigurand o functionare usoara si silentioasa.

MODELE DE PANOU DE USA

liniar             casetat               plan

CULORI -IMITATII LEMN


stejar              nuc               mahon

OPTIONALE USI DE GARAJ

Usile sectionale pot fi dotate cu usi pietonale, care permit accesul in garaj fara a fi necesara deschiderea intregii usi de garaj.

Aceasta situatie este recomandata cand nu exista o alta cale de acces in garaj      reducandu-se consumul de energie termica.

Alte optionale pentru usi :

    Ferestre dreptunghiulare
    Ornamente pentru ferestre
    Grile de ventilatie
    Yala deblocare
    Motor
    Telecomanda suplimentara
    Buton motor
    Yala deblocare motor

 
Alte produse din categorie